Biohundeposer: Saml op efter hunden med god samvittighed

Som hundeejer er du sikkert vant til altid at have ekstra hundeposer med dig, når du går tur med hunden. Det er både god stil at samle op efter hunden, og samtidigt forhindrer du, at parasitter, vira og bakterier kan gives videre fra din egen hund til andre dyr og mennesker gennem efterladenskaberne.

Leder du efter et bedre alternativ til den traditionelle plastikhundepose, kan du i dag bruge de komposterbare biohundeposer.

Hvad er forskellen på plastikhundeposer og biohundeposer?

Når du har hund og lufter den offentlige steder, skal du altid have ekstra hundeposer med i tasken eller lommen. Så kan du nemlig samle op efter hunden og sikre, at efterladenskaberne ikke er til gene. Det ender dog med at blive mange plastikposer på blot få dage, der smides direkte i skraldespanden, og plastikposer er 100 år om at blive nedbrudt i naturen.

Vil du minimere mængden af plastikposer, du bruger til hundens efterladenskaber, så kan du i stedet skifte til biohundeposer. Forskellen mellem en almindelig plastikhundepose og en biohundepose er, at en biohundepose er fremstillet af komposterbare og bionedbrydelige materialer. Det er derfor et bedre valg, når du alligevel samler op efter din hund.

Så hurtigt nedbrydes en biohundepose

En biohundepose kan nedbrydes helt af mikroorganismer, når de først får de rigtige betingelser. Derfor vil hundeposen af biomateriale også nedbrydes på mellem 10 og 45 dage afhængigt af forholdene. Der skal nemlig være både fugt og varme til stede, hvis mikroorganismerne skal nedbryde materialet.

Du skal dog stadig ikke smide bioposerne i naturen, men derimod smide dem i en skraldespand, som du er vant til.

Hundeposerne vil ikke blive opløst eller nedbrudt, når de ligger rullet sammen i skuffen eller skabet, for der skal være de rette forhold. Derfor kan du opbevare dine biohundeposer tørt og mørkt, før du skal bruge dem.

Køb biohundeposer hos BIOBAG ZENZO

Hos BIOBAG ZENZO producerer de smarte og komposterbare hundeposer der er EU-certificerede. Poserne kommer i smarte ruller, som du er vant til med de almindelige hundeposer i plast. Minimer brugen af konventionel plast ved at skifte til komposterbare biohundeposer fra BIOBAG ZENZO. De er lavet af 100% bionedbrydeligt materiale, og de er præcis så lette at anvende, som de traditionelle hundeposer. Der er derfor ingen gode grunde til ikke at samle op efter hunden med ZENZO’s biohundeposer.