Få en forsvarsadvokat på www.strafferet.com

Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan du vælge en beskikket forsvarer, der yder hjælp og rådgivning i straffesager. En forsvarsadvokat vil tage hånd om dit forsvar og er essentiel, hvis du har en sag, der skal i retten. Du kan se deres advokater og specialister på www.strafferet.com, hvor du bl.a. kan udpege din foretrukne specialist i strafferet. De har nogle af Danmarks bedste forsvarsadvokater og har sager i hele landet, hvilket gør, at du kan benytte dem uanset din bopæl.

Advokatfirmaet Strauss & Garlik har en forsvarsadvokat til dig

Inden du starter et forløb med en forsvarsadvokat, kan du gratis ringe omkring, hvordan du skal forholde dig til relevante spørgsmål i sagen. Med en vurdering af straffesag kan du få at vide, om du reelt har brug for en forsvarsadvokat. Når du kontakter Advokatfirmaet Strauss & Garlik, vil de gratis hjælpe og vejlede dig om bl.a., hvordan du får adgang til politiets sagsmateriale, og om du skal ja eller nej til afhøring hos politiet. De kan også rådgive dig omkring, hvordan du kan regne med, at sagen forløber samt, hvordan det forventes, at din sag vil falde ud og meget mere.

Er du sigtet eller tiltalt for en eller flere paragraffer, så kan du kontakte virksomheden, der vil stille en forsvarsadvokat til din rådighed. Det gør, at du kan rådgive dig med deres ekspert omkring, hvordan du står stillet. Hvis din sag er kompliceret, så kan du stole på, at deres forsvarsadvokat kan hjælpe dig, da de har mange års erfaring og ekspertise.  Samarbejdet mellem klient og advokat er vigtigt, hvorfor det er afgørende, at der er god kemi. Derudover er det nødvendigt, at du har tillid til, at de gør deres bedste for din sag.

Få hjælp fra en erfaren og dygtig advokat i strafferet

Har du foretaget en handling, der gør, at du bliver sigtet eller tiltalt for at have overtrådt loven, så kan du henvende dig til virksomheden for at få en beskikket advokat eller beskikket forsvarer. Sidstnævnte betyder, at det er retten, der udpeger en advokat i strafferet til at være din forsvarer. De vil herefter give dig en advokat i strafferet, som du kan få hjælp og vejledning af, når du har behov og ønske om det.

På trods af at retten på forhånd har udpeget en advokat i strafferet som beskikket forsvarer til dig, så har du ret til en anden advokat som beskikket forsvarer. Er du utilfreds med den udvalgte eller ønsker du bare en anden, så kan du få tildelt en ny advokat i strafferet. I hver retskreds har justitsministeriet en oversigt over de advokater, der fungerer som beskikket forsvarer ved retten. Det er også dem, der fører sager i tilfælde af fri proces.