Få gylletanke i høj kvalitet hos Hansen og Larsen

Når du skal bruge en gylletank, er det vigtigt, at den er i høj kvalitet og kan modstå væsketrykket, og det kan den, når du vælger en gylletank fra Hansen og Larsen. Gylletanke skal være 100 % tætte, og det kan du stole på, at de er hos denne entreprenør. Du får gavn af deres erfaring på over 46 år inden for gylletanke. Ægte vestjyder foretrækker denne entreprenør, og lokale foreninger holder meget af dem, for de støtter foreningslivet. Kig på deres hjemmeside, og få et tilbud.

Du får moderne gylletanke hos Hansen & Larsen

Du får en gylletank, hvor lovgivningen omkring miljø overholdes. Entreprenørfirmaet udnytter den seneste viden for at skabe optimale gylletanke. Den skal kunne holde til det danske vejr i mange år. Ikke nok med det, i Vestjylland skal de også kunne tåle havgus. Du får gylletanke i høj kvalitet fra virksomheden, og mange vestjyske landmænd køber deres gylletanke hos denne entreprenør, for de har konkurrencedygtige priser.

Fordi virksomheden siden 1968 har fået så mange kunder, har de nu cirka 80 ansatte, og de har også fået Børsens gazellepris for sund vækst. De er nemme at komme i kontakt med. Gå ind på www.hansenlarsen.dk, og brug deres kontaktformular, send dem en mail eller ring. Så modtager du hurtigt et uforpligtende tilbud. Uanset om du har køer eller svin, er det nødvendigt at kunne opbevare gyllen, indtil det er lovligt at sprede den, og virksomheden er god til at beregne størrelsen på din gylletank ud fra antallet af dine køer eller svin.

Entreprenøren støtter det lokale foreningsliv

Takket være de mange kunder, som blandt andet er jyske landmænd, er det gået denne entreprenørvirksomhed så godt, at de støtter lokalforeninger og nyder at se resultatet af deres sponsorater. Virksomheden er særligt populær i det midt- og vestjyske og betjener også gerne kunder i resten af Danmark.

Fordelen ved gylletanke er, at når gylle opsamles i løbet af året, løber det ikke konstant ned i vandløb. Du får din gylletank i den størrelse, der passer til din drift, for der er krav til en gylletank om, hvor længe gyllen skal kunne opbevares i den. For at undgå lugtgener bruger mange overdækkede gylletanke. Fordelen er, at så blandes den ikke med regnvand, og du kan bestille netop den tank, der passer til gyllen og ikke en masse ekstra vand oveni.

Få et uforpligtende tilbud på en moderne og driftssikker gylletank i høj kvalitet med overdækning til på www.hansenlarsen.dk.