Få hjælp til dine gardiner med en gardinbus fra SEGA

Det er hurtigt og nemt at bestille SEGA-bussen til et hjemmebesøg. Deres gardinekspert vil hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dit hjem.

Du skal blot udfylde formularen på denne side, og du vil modtage et link via e-mail eller sms, der fører dig direkte til deres online bookingkalender. Der kan du vælge en tidspunkt, der passer dig, og de kommer hjem til dig med en gardinbus.

At booke gardinbussen er det første skridt til at få de perfekte gardiner til dit hjem. Så vent ikke, udfyld formularen i dag!

Opleve gardiner i dit hjem, inden du køber dem, med gardinbus!

Leder du efter den perfekte gardinløsning til dit hjem? Så skal du ikke lede længere end til SEGA! Denne unikke service giver dig mulighed for at se, føle og opleve gardiner i en række forskellige farver, stilarter og materialer, alt sammen i dit eget hjem.

Samtidig vil en af vores dygtige gardinrådgivere være til stede for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om egenskaberne ved gardiner. Rådgiveren vil også gratis måle dine vinduer, så du kan få et uforpligtende tilbud.

Så hvorfor ikke selv opleve gardinbussen i dag? Måske finder du netop din perfekte gardinløsning!

Med en gardinbus, kommer de med gardiner ud til dig

Hvis du er på udkig efter gardinløsninger til dit hjem, skal du ikke lede længere end til SEGA. Deres gardinekspert kommer ud til dig og giver dig den perfekte løsning til dine behov, uanset om det er til dit soveværelse, din stue eller endda din terrasse eller altan. Og fordi de skræddersyer deres gardiner, så de passer til enhver størrelse, kan du være sikker på, at de har en løsning, der vil afspejle dit hjem perfekt. Så tøv ikke med at kontakte dem i dag, hvis du har spørgsmål om, hvorvidt en gardinbus er den rette for dig. De er altid glade for at hjælpe.

De kører i hele danmark. Hvilket gør at der altid vil være en gardinbus i nærheden af dig. Du vil ikke fortryde at få en gardinbus ud til dit hjem, hvis du står og mangler et par nye gardiner!