Få navn på sutterne og behold dem

Hvis dit barn bruger sut, kender du nok til, at det er lidt som vinden blæser, om du får dem at se igen. Måske får du endda andre børns sutter med hjem fra vuggestuen ved en fejl. Det er en irriterende udgift at skulle købe nye sutter hele tiden, men med navnesutterne fra det danske brand BIBS kan du højne mulighederne for at se alle sutterne igen.

Du kan købe sutterne hos Navnesutten, som har et stort udvalg i forskelligt udstyr til babyer og tumlinger. Du kan selv bestemme formen på din navnesut og få pakker i forskellige flotte farvekombinationer. Ved at få printet navn på dit barns sut, er sandsynligheden for at få den igen meget større, hvis den skulle blive væk i den travle hverdag.

Med et hjerte og et navn er sutterne for jer begge

Måske er dit barns yndlingsobjekt en stjerne eller et hjerte lige for tiden. Små børn kan gå meget op i detaljer, der ikke virker vigtige i de voksnes optik, men med en navnesut kan du kombinere dine behov med dit barns. Du vil gerne beholde barnets sutter, så de ikke konstant skal erstattes, og dit barn vil have hjerter på alting. Hos Navnesutten kan man bestille BIBS sutter med navn og symbol. Vælg for eksempel ‘BIBS Infinity’ sutter, der har et flot flettet hulmønster på begge kindstykker. I midten er der en cirkel, hvor du kan skrive op til tre linjer. Men udover skrift kan du også få printet små symboler som hjerter, snemænd og fodbolde på de flotte BIBS sutter. Hvis dit barns navn f.eks. er Emma, er der nok et par andre piger i vuggestuen eller dagplejen med samme navn, og så kan det være smart at tilføje et efternavn eller et eventuelt mellemnavn på sutten. Der er stadig plads til det kreative indslag i form af et symbol, såsom en fodbold eller en blomst. Du kan også selv vælge skriftstørrelse og font.

Vælg den rette størrelse sut

Når du klikker dig ind på Navnesutten, kan du danne dig et fint overblik over alle de mange modeller af sutter fra det danske mærke BIBS, som kan laves til navnesutter. Du kan også se vigtige detaljer, som størrelse og aldersmærkning, på de forskellige sutter. Infinity-sutten fås for eksempel i to størrelser, hvor størrelse to er børn på 3-36 måneder. Flere af sutterne er såkaldte ventilsutter. Det betyder, at dit barn presser luften ud af sutten, når den er i brug, hvilket gerne skulle forhindre suttebid. Hullerne i sutterne er lavet for at give luft til de små kinder, så der ikke danner sig irritation ved fugt på huden.