Hammer Hansen A/S har kontorartikler og konvolutter

På kontorer, i virksomheder og skoler, er der visse ting, man ikke rigtig kan undvære. Hammer Hansen A/S har samlet forskellige kontorartikler, der netop gør det muligt at have alt det nødvendige lige ved hånden. Det gælder alt fra papirer og konvolutter til kuglepenne og blyanter. Alt sammen noget, der er praktisk at have tilgængelig på kontoret.

Hammer Hansen A/S har praktiske kontorartikler

Du kan være helt sikker på, at der vil være kontorartikler i høj kvalitet hos Hammer Hansen A/S. De er en fleksibel virksomhed med over 80 års erfaring, der har akkumuleret en masse viden inden for kontorartikler og tilbehør. Det betyder også, at deres produkter er blevet udvalgt med omhu, så du har kontorartikler, der er både gode og effektive. Der findes selvfølgelig en hel masse forskellige artikler til kontoret, som kan være praktiske at have lige ved hånden. Det gælder bl.a. papir, der fås i flere forskellige størrelser. Du finder også blanketter, mærkninger, tasker og meget andet, der kan være nyttige kontorartikler. Deres udvalg er meget bredt, netop fordi der findes mange forskellige kontorer og virksomheder, der har forskellige behov. Der vil derfor uden tvivl være kontorartikler, du har brug for på dit kontor. Tag ind forbi www.hammerhansen.dk, og se på deres brede udvalg af kontorartikler.

Du kan finde konvolutter til alle dine behov

I deres artikler til kontoret er det bl.a. muligt at finde konvolutter. De findes i flere forskellige varianter, der kan vælges ud fra, hvad der skal sendes. Alle virksomheder har helt sikkert behov for konvolutter i forskellige størrelser, da der vil være forskellige ting, der skal sendes ud. Der er bl.a. boblekonvolutter, der er helt ideelle at have, hvis der skal sendes små ting ud, som godt kan blive ødelagt. Det kan enten være noget, der ikke må mases, eller noget, der let kan knække. Da der er forskel på størrelser af papir, og hvor meget der skal sendes ad gangen, er der selvfølgelig også konvolutter i flere størrelser. Derfor kan du købe konvolutter som C4P eller M5 iblandt andre størrelser. Det vil være en fordel, at du har mere end én type konvolut på kontoret, så du har helgarderet dig, når noget skal sendes ud. Tag derfor ind forbi www.hammerhansen.dk, hvis du har brug for at se på konvolutter til kontoret.

Hammer Hansen A/S har siden 1941 leveret kontorartikler. Virksomheden har kun vokset siden, og de kan derfor love meget mere end blot kontorartikler. De har fragtfri levering ved ordrer over 600 kr. og leverer inden for 1-3 hverdage.