I RAW dækkeservietter mødes funktionalitet og æstetik

Aida er kendt for at levere produkter af højeste kvalitet, der er stærke, holdbare og nemme at vedligeholde. RAW dækkeservietter fra Aida er perfekte til både udendørs og indendørs brug, da de kan klare alle slags vejrforhold. De har en smukke farve, der passer godt til enhver borddekoration og kan bruges derhjemme eller på restauranter, caféer, barer og andre virksomheder.

Samarbejdet mellem Aida og Christiane Schaumburg-Müller var et af de mest succesfulde og langvarige partnerskaber inden for dækkeservietter. Aida og Christiane Schaumburg-Müller skabte sammen RAW serien, herunder en lang række forskellige designs af RAW dækkeservietter, der både var praktiske og smukke. Deres RAW dækkeservietter er lavet i silikone, og kommer i en række forskellige stilarter og farver, der passer perfekt ind i den skandinaviske stil. Gå på opdagelse i alle de forskellige RAW dækkeservietter allerede i dag!

Når det kommer til vedligeholdelse, kræver disse RAW-dækkeservietter meget lidt arbejde: De skal blot tørres af med en blød klud og lidt varmt vand en gang imellem. Og hvis du ved et uheld kommer til at spilde noget på dem, skal du ikke være bekymret! Du skal blot skylle pletten af med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel og lad dem tørre. Med den rette pleje vil dine RAW dækkeservietter fra Aida holde i mange år fremover!

Det er nemt at dække smukt op med dækkeservietter! Hvis du er på udkig efter noget lidt mere poleret eller formelt, bør du måske overveje at gå på opdagelse i Aidas kollektion af RAW dækkeservietter.  Dækkeservietterne er lavet i praktisk silikone, men bevarer elegancen. RAW dækkeservietter kan tilføje et strejf af elegance til din borddækning, mens og stadig er let at rengøre og vedligeholde.

 

Køb trygt dine nye RAW dækkeservietter fra boligkram.dk

Boligkram er en dansk webshop, der sælger boligindretning, møbler og andre livsstilsprodukter. De tilbyder et stort udvalg af varer af høj kvalitet til gode priser, hvilket gør det til et fremragende valg for alle, der ønsker at opdatere deres hjem eller give det et nyt smart look.

Nogle af de produkter, du kan finde på deres hjemmeside, omfatter vægkunst og prints, dekorative puder og plaider, vaser og plantekasser, møbler til alle rum i dit hus, belysningsmuligheder som lamper og stearinlys, bordtilbehør som serveringsbakker og dækkeservietter, service til alle lejligheder, køkkenredskaber og apparater, sengetøj til både voksne og børn, tæpper til at tilføje farve og tekstur til ethvert rum i dit hus, dekorative accenter som ure og spejle og meget mere.