Når alderdommen kommer snigende – tips til køb af rollator

Der kommer en tid for os alle, hvor benene får sværere ved at følge med. Typisk er det alderdommen, der kommer snigende, men også forskellige former for sygdomstilfælde og handicaps kan være en udløsende faktor for balanceproblemer.

Heldigvis behøver dét at være gangbesværet ikke at betyde, at du skal lade dig begrænse i hverdagen – det kræver blot et par ekstra hjælpemidler, så du får den rette støtte og hjælp. Det kunne meget vel være en rollator til indendørs brug, så det stadig er forholdsvis nemt at komme rundt i eget hjem eller på plejehjemmet.

Hvad kendetegner en rollator til indendørs brug?

En rollator til indendørs brug kan have mange forskellige designs; typisk er hjulene ikke lige så kraftige som på en udendørs model, ligesom den også kan være smallere i det, så det bliver nemmere at passere døre og bevæge sig rundt i hjemmet.

Det kan derfor være en rigtig god idé at vide på forhånd, om rollatoren primært skal bruges til indendørs eller udendørs brug.

Du kan finde rollatorer til indendørs brug hos SeniorSalg.dk, der også forhandler en lang række andre hjælpemidler samt flere former for ekstraudstyr.

Hvilke opbevaringsløsninger vælger du til din rollator?

Det er vigtigt, at din rollator til indendørs brug fungerer efter hensigten i hverdagen. Først og fremmest skal den give dig en robust støtte, når du bevæger dig rundt. Den skal derfor være af en god kvalitet og gerne have en optimal sikkerhed såsom bremser.

Men når det basale er på plads, bør du også tænke på flere former for ekstraudstyr. Det kan tælle alt fra særlige bakker, kurve, tasker og andre opbevaringsløsninger, der gør det nemmere at få tingene med rundt i hverdagen – hvad enten det er medicin, strikketøj, indkøbsvarer eller noget helt andet.

SeniorSalg.dk har inden for deres bevægelseskategori en række forskellige former for ekstraudstyr beregnet til en rollator til indendørs brug.

SeniorSalg.dk – kæmpe udvalg af hjælpemidler

SeniorSalg.dk har et kæmpe udvalg af hjælpemidler. Det inkluderer alt fra rollatorer til kørestole og særlige hjælpemidler til boligen, herunder gribetænger, badestole og særlige arbejdsstole.

Du kan også finde flere produkter inden for beklædning og fodtøj.

Så selvom balanceproblemer kan give flere problemer i hverdagen, findes der hjælpemidler, der kan være med til at gøre begrænsningen mere acceptabel.

Så kig forbi SeniorSalg.dk allerede i dag.