Pak dine ledninger væk i en aluminium kabelbakke

Ikke alle elektriske installationer er trådløse, og det skal de heller ikke være. Men det kan være en udfordring i hjemmet, hvis der ligger mange lange ledninger eller kabler og flyder langs panelerne. Derfor kan man købe en aluminium kabelbakke, som samler ledningerne og samtidigt beskytter dem mod slitage og hverdagens almindelige knubs. 

Netop valget af aluminium til din kabelbakke er et godt valg, hvis du har et livligt hjem, hvor ting skal kunne tåle en hård medfart. Aluminium er et holdbart materiale, så du ikke behøver at bekymre dig om ledningernes ve og vel, når du for eksempel svinger støvsugeren.

Vælg en aluminium kabelbakke for en nemmere hverdag

Når du vælger en aluminium kabelbakke, har du allerede gjort sig selv en stor tjeneste på mere end én måde. Det holdbare materiale er nemt at installere, og man kan selv skære længden til med almindeligt husholdnings-værktøj, så din aluminium kabelbakke passer præcist til dit hjem.

En aluminium kabelbakke kan både bruges til fritsvævende ledninger, man vil have mere styr på, eller til ledninger, der ligger langs vægpanelerne og roder rundt. Det er nemlig en enormt fleksibel løsning, som kan tilpasses alt efter, hvor dine ledninger eller kabler skal samles. Man kan også tilkøbe hjørnestykker og skabe et fuldendt udtryk i hjemmet.

Lad dine kabler være mere strømlinede

Med en aluminium kabelbakke kan man nemt gemme sine kabler væk, så de ikke syner af meget. Hos Av-Cables.dk fås de i diskrete farver, som sort, sølv og hvid, der passer ind i de fleste hjem. Desuden giver det et mere strømlinet look i hjemmet at gøre brug af en kabelbakke, når man vil have sine kabler af vejen.

Det kan være, at man vil skjule de mange ledninger, der er bag ens fjernsyn og de forskellige apparater, der er tilsluttet, så de ikke syner af så meget. Så kan man gøre brug af en aluminium kabelbakke, som på let vis samler alle ens ledninger i en enkel og stilfuld løsning.

Der er udførlige brugsanvisninger, hvis man gerne vil have lidt vejledning. Men hvis der er noget, man stadig er i tvivl om, eller man har et specifikt spørgsmål, der lige gælder ens eget hjem og potentielle løsninger, så er det også værd at gøre brug af Av-Cables.dk glimrende chatfunktion på deres hjemmeside. Her kan man spørge om stort og småt og få kvalificeret hjælp til det hele.