Plejende kropsolie og eksfolierende bodyscrub fra Badeanstalten

Badeanstalten lever op til ordsproget: “At gøre tingene så simpelt som muligt, men ikke simplere.” Virksomheden har sine rødder i Nørresundby Badeanstalt, hvor folk fra alle samfundslag kunne få sig en velfortjent pause. I dag producerer de blandt andet kropsolier, der plejer din hud, og bodyscrubs, der fjerner døde hudceller, og alle produkterne er fremstillet af rene ingredienser. Trænger du til en forkælelsespause? Så vælg de produkter, du bedst kan lide. De er skabt til dig.

Du kan få to slags velduftende kropsolie

Begge typer kropsolie er, ligesom de seks slags bodyscrub, fremstillet 100 % af naturlige råvarer fra planter og mineraler. Derfor er de velegnede til veganere. Kropsolie giver velvære og indeholder æteriske olier, som giver duften. Kropsolierne er produceret i Danmark og er af høj kvalitet. Du masserer blot den kropsolie, du bedst kan lide, ud på tør eller fugtig hud, som du har frotteret.

Kropsolie ‒ Agurk & Mynte

Agurkekerneolie indeholder mange essentielle fedtsyrer, og derfor behandler den effektivt tør hud og bevarer fugtbalancen. Mynten i denne kropsolie er forfriskende, så dine sanser bliver vækket. Start dagen med at gøre din hud blød og smidig.

Kropsolie ‒ Mandel & Appelsin

Denne kropsolie er beregnet til at nære og pleje alle hudtyper. Mandelolien er mild, særligt egnet til sart og sensitiv hud og samtidig også fugtbevarende. Kropsolien er tilsat kamille, som virker beroligende, hvilket gør den velegnet til brug efter et afslappende aftenbad. Slap af, og nyd den varme duft af æterisk appelsinolie.

To af seks slags bodyscrub til selvforkælelse

Ligesom udvalget af kropsolie så er Badeanstaltens bodyscrub også udviklet til at bidrage til selvforkælelse. Under dit kar- eller brusebad masserer du den eksfolierende bodyscrub rundt i små cirkler over hele kroppen. Bare giv dig god tid til at fjerne de døde hudceller. Efter en god gang bodyscrub er din hud meget blød, og du føler dig måske endda som et helt nyt menneske. På Badeanstalten.dk finder du seks forskellige slags i hver sin farve med hver sin duft. Jeg ser på to af dem her.

Bodyscrub ‒ Agurk & Mynte

Jeg har valgt at skrive om Bodyscrub ‒ Agurk & Mynte, fordi den passer til Kropsolie ‒ Agurk & Mynte. Denne bodyscrub er udviklet med henblik på at give dig en frisk og glødende hud, og derfor indeholder den også både plejende og fugtgivende olier. Du får på den måde plejet din hud, samtidig med at du kan fjerne døde hudceller og friske huden op.

Bodyscrub ‒ Vilde bær

Bodyscrub ‒ Vilde bær har en smuk pink og hvidmeleret farve og dufter dejligt af vilde bær og appelsin. Duften er syrlig og sød samtidig. Tranebærkernerne og havsaltet fjerner døde hudceller og øger blodcirkulationen. I krukken er der lækker selvforkælelse, som du kan nyde 2-3 gange ugentligt.

Mere information om produkterne

Alle produkterne er fremstillet i Danmark og leveres i eksklusiv emballage, som både er praktisk og flot at se på. Besøg www.badeanstalten.dk for at se alle serierne og for at vælge den kropsolie eller bodyscrub, der passer bedst til din foretrukne type selvforkælelse.