Strik skønne, lune gaver til hele familien: Find de fineste opskrifter på Maskefabrikken

Har du lige fået et barnebarn, vil du glæde din datter eller måske din far? At strikke en smuk bluse eller et pudevår er en lille kærlighedserklæring. Timerne brugt med strikkepinden viser omsorg. Og så er det hyggeligt. Men hvordan finder du den helt rigtige opskrift? Hos Maskefabrikken har de både samlet de bedste produkter og skønne opskrifter. Læs med her og bliv inspireret.

De nyeste inspirationer fra strikkeland

Strikkeentusiaster finder konstant nye, bløde trends. Og markedet er i rivende udvikling. Ved Maskefabrikken har de samlet nogle af de hotteste leverandører inden for strik. På den måde får du et dejligt overblik, når du skal gå på opdagelse i mønstre, garn og pinde. Det er blot at skænke sig en dampende, varm kop te og sætte sig mageligt i sofaen. Inspirationen er et klik væk.

Petitknit er en blød nyhed til hele familien 

Petiteknit er blevet et kendt og elsket brand på strikkescenen de sidste år. Elsket for sine skønne kvaliteter og fine opskrifter. Det er Mette Wendelboe Okkels, som står bag succesen og på Maskefabrikken. Hun er lidt af en guru. Og det er netop, hvad Maskefabrikken er så dygtig til: At samle de mest inspirerende opskrifter under samme tag. Brandet henvender sig både med strikkeopskrifter til de helt små, store og gamle. Hvor er det hyggeligt.

Et klik og en forsendelse væk: Du er hurtigt i gang med strikkepindene 

Ved Maskefabrikken er der heldigvis ikke langt fra inspiration til, at du kan gå i gang med strikkepindene. Når du har fundet dit foretrukne mønster, bliver det leveret direkte til din hoveddør på papir i A5-størrelse. Det er nemt ikke?

Det rigtige garn til opskriften eller lige en nøgle ekstra, til et lille sideprojekt

Petitknit har de fineste garn. På Maskefabrikken er der også en lang liste af inspiration til både strikketøjet og garnkvaliteter. Du kan altid blive inspireret. Der er et væld af fint værktøj fra alt som sakse til perler og pomponer.  Ofte starter et kreativt projekt også med materialet. Så her kan du gå på opdagelse i bløde eller glitrende skatte, der kan sætte tankerne igang bag den næste strikkeproces.

Kærlighed på strikkepindene 

Ofte handler strik om at give. Så derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige opskrift til den, du ønsker at strikke til. Hos Maskefabrikken kan du nemt få det overblik og måske involvere dit barnebarn, din datter eller din far i tankerne.