Styrk dit barns motorik med en kuglebane

En kuglebane er det perfekte legetøj til de 1-3-årige, da det både styrker barnets øje- og håndkoordinering samt de finmotoriske bevægelser. Der er garanti for utallige timers leg, snak og sjov, og dit barn kan lege med banen på egen hånd eller sammen med dig.

Fordelene ved at købe kuglebane til dit barn

Der er flere fordele at se frem til både for dig og dit barn, når du vælger en bane med tilhørende kugler, der kan leges med. Banen er designet med etager, som er forbundet med hinanden i form af ramper. Dit barn får masser af sjov ud af at lade kuglerne rutsje ned langs ramperne fra etage til etage. Sammen med dit barn kan du udvikle lege og styrke barnets finmotorik samt sproglige udvikling. Finmotorikken er dét bevægelsesområde, vi mennesker gør brug af, når vi bruger vores fingre. For det lille barn er det afgørende for selvstændigheden i fremtiden, at finmotorikken styrkes, så barnet selv kan gribe, holde fast og være kreativ. Det særlige ved kuglebanen er, at legetøjet kan bruges igennem flere år. I takt med at dit barn bliver ældre og større, kan du skabe flere udfordringer i forbindelse med leg. Der kan laves forhindringer på ramperne, eller banen kan sættes op sammen med andet byggelegetøj.

Derfor skal du købe legetøj i høj kvalitet

Af hensyn til både sundhed og anvendelsesværdi skal du købe legetøj i høj kvalitet, hvor materialerne ikke indeholder kemikalier. Du kan med fordel købe legetøj fra Connetix, der tilbyder én af de mest moderne kuglebaner på markedet. Banen er bygget op ved hjælp af dele med magnetiske elementer. Dette tilføjer en ekstra, sjov og kreativ dimension til legene med dit barn. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du og din søn eller datter kan bygge en bane – og I kan skille ad og samle, lige så mange gange det skal være. De i alt 92 dele kan også bruges til at forme ting og figurer, når du og dit barn sidder ved et bord eller på et legegulv. Alle dele er farverige, og legetøjet giver anledning til at gøre det sjovt at arbejde med finmotorikken. Her er en kuglebane virkelig god. Alle dele er lavet af hård plast, der gør dem nemme at rengøre. Dette har værdi for sundheden, og det gør det muligt at passe godt på legetøjet, så det kan bruges til flere søskende. Find den helt rette kuglebane for dit barn hos Legebyen.dk.