Termisk spotter: Få gode naturoplevelser om natten

Fuglekiggeri er blevet en yndet hobby for mange over de seneste år. Og det rige danske fugleliv byder på masser af fantastiske og bjergtagende oplevelser ved mark, strand og skov. Det kræver dog en god kikkert.

Vil du også have natdyrene med? Så er en termisk spotter lige det, du mangler til de store naturoplevelser om natten.

Hvad er en termisk spotter?

En termisk spotter er en kikkert, der udover at give dig billeder i superskarp kvalitet også giver dig et termisk rids af fugle og dyr med termografering, som med et termisk kamera. Den termiske spotter er derfor supervelegnet til dig, der vil på aften- og nattetur i det fri for at opleve og observere de nataktive dyr som ugler, gnavere, ræve og grævlinger på nærmeste hold.
Derudover kan den termiske spotter bruges f.eks. i et område med tæt bevoksning, hvor det ellers kan være meget svært at få øje på fugle- og dyrevildt.

Hver gang, der er en varmekilde, registrerer den termiske spotter den, og du kan stille skarpt på kilden og se den klart, selv i mørke.

Lynhurtigt overblik over store områder

Du kan også afsøge større områder og arealer med den termiske spotter, når du har brug for hurtigt at få overblik over, hvor fugle- og dyrevildt er i et givent område. Spotteren registrerer alle varmekilder, og du kan nemt og hurtigt se, hvilke dyr og fugle der gemmer sig i siv, mellem træer eller på et større markareal. Det giver et hurtigt overblik og en sikker fornemmelse af, hvor vildtet eller fuglene er samt af antallet af individer.

Naturbutikken: Eksperter i kikkerter og andet udstyr

Et af de steder, hvor du kan købe en praktisk termisk spotter til moderne termografering, er hos Naturbutikken. Her har de specialiseret sig optik med tårnhøj skarphed og perfekt farvegengivelse til både de professionelle ornitologer og fugletællere – og de glade amatører, der nyder at kunne komme helt tæt på de betagende fugle og følge med i deres jagt, yngelpleje og flotte glideflugt.

Udover avancerede termiske spottere finder du også et stort udvalg af kvalitetskikkerter og teleskoplinser til naturobservationer samt faglitteratur, outdoor-beklædning og udstyr, du kan tage med på tur. Se hele det store sortiment her: naturbutikken.dk.

På deres webshop finder du derudover masser af gode og nyttige natur-tips og råd til ture og oplevelser, ligesom du kan deltage i konkurrencer og blive klogere på verdens mange forunderlige fugle og dyr.